Dodaj opinię

Leonore

Bardzo dobra w smaku. Zawsze kupowałam ksylitol (jest drogi), a Stevii nie, odkąd posłodziłam sobie raz ka...

Magdalena Pawluczuk

Na wstępie dziękuję za możliwość przetestowania Better Stevii :) Jako cukrzyk, mam ograniczoną możliwo...

MAGDA

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

Wakacyjna promocja BetterStevia
Podziel się opinią o Better Stewii

TWOJA OPINIA

Autor
Opinia
Wprowadź kod z obrazka:
 

PAŃSTWA OPINIE

Renata

27.03.2012

Nie otrzymałam jeszcze zamówionej próbki,więc ni moge podzielić się opinią

JOLASIA

27.03.2012

Inny smak niż tradycyjny słodzik którym słodze kawe,ciekawy,godny polecenia,próbka stanowczo za mała.

andrzej

27.03.2012

cena niestety jak dla mnie dużo za wysoka a po zatym o.k.

Mimi

27.03.2012

Batter Stevia bardzo mi się spodobał (Dziękuje, że mogłem go przetestować)jest dobry lecz lekki więc trzeba słodzić nim troche więcej niż zwykłym i właśnie to troche mi się nie spodobało.
Moja ocena to 9,5/10 (Te pół punkta odjąłem za lekkość słodzika Batter Stevia.

M.

27.03.2012

Próbka jest co prawda za mała żeby wyrazić jakaś większa opinię o produkcie, jednak jestem pozytywnie zaskoczona tym słodzikiem - smak nie za słodki ale bardzo dobrze zastępuje cukier :)

Agnieszka

27.03.2012

Nie jestem fanką słodzików, ale ten smak mnie pozytywnie zaskoczył. Spodziewałam się czegoś podobnego w smaku do cukru, a tu coś innego. Ja podobnie jak już w innych opiniach wspominano określiła bym ten smak dziwny, słodko-gorzki, ale mnie ta dziwność bardzo odpowiada, a że poza fajnym smakiem to cudo ma zero kalorii, to nic tylko używać:-)

MAGDALENA

27.03.2012

Better Stevia -rewelacja!!! słodki i przede wszystkim bez kalori. POLECAM WSZYSTKIM.

paweł

27.03.2012

bardzo dobre tylko gdzie to mozna kupic

Dorota

27.03.2012

Zaraz po otrzymaniu próbki, zaparzyłam ulubioną kawę i wsypałam próbkę tego słodzika. Pierwsze wrażenie....cóż....jak dla mnie dziwny smak, trochę jakby \"chemiczny\". W każdym razie smakuje zupełnie inaczej od klasycznych słodzików. Pewnie, gdybym używała go kilka razy dziennie, to przyzwyczaiłabym się.

Daria

27.03.2012

Better Stevia to dla mnie nowość. Po raz pierwszy próbowałam takiego słodzika. Pierwsze wrażenie było dziwne, ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia. Gdyby nie cena chętnie zamieniłabym zwykły cukier na stevię.

Mila

27.03.2012

Sam z torebki smak - słodko gorzki. W herbacie smak ciekawszy i bardziej zaspokajający głód cukru niż po użyciu słodzików.

Karolina

27.03.2012

Próbka słodziku była za mała ale jestem mile zaskoczona:P Słodzik naprawdę słodszy niż cukier:)

x

27.03.2012

żadna rewelacja

mika

27.03.2012

wczesniej nie mialam do czynienia ze slodzikami ale ten nie
zachwycil moich kubkow smakowych, moze w herbacie to lepiej wyglada
ale sam "na sucho" mnie odrazil wiec wole juz slodzic miodem

aneta

27.03.2012

jak dla mnie, za mała ilość żeby ocenić smak, po wypiciu jednej herbaty czy kawy smak nijaki, próbka powinna zawierać co najmniej kilka sztuk żeby go zasmakować.

wiestel

27.03.2012

zamówiłam próbke ale jej nie otrzymałam

ep

27.03.2012

Niestety nie mogę podzielić się z Państwem opinią na temat produktu, gdyż do tej pory nie otrzymałam od Państwa przesyłki.

jola

27.03.2012

super jestem zadowolona tym bardziej że odchudzam sie:)

pama

27.03.2012

bardzo dobre ale trochę mało by wypróbować

Boba

27.03.2012

Idealny.Polecam

sylwiap.

27.03.2012

słodzik bardzo dobry tylko próbka zbyt mała,ale polecam

gabriela.a

27.03.2012

Bardzo mi smakuje better stevia ,i przede wszystkim niema tego smaku co słodzik.Próbka rzeczywiste trochę za mała, ale polecam..

adrianaz28

27.03.2012

tak , faktycznie spełnił moje oczekiwania !!! dzięki za próbki :)

Ania

27.03.2012

przychylam się do opini poprzedniej misiontka

Mariola

27.03.2012

nie mogę się podzielić opinią bo nie dostałam obiecanej próbki.czekam już 2 tydzień.

nikapisane@vp.pl

27.03.2012

WITAM JA RÓWNIEŻ OTRZYMAŁAM PRÓBKĘ ZGADZAM SIĘ Z TYM ŻE JEST BARDZO MAŁA ,ALE NIE ZMIENIA TO FAKTU IŻ STEVIA JEST WARTA POLECENIA ZA DOBRY SMAK . JESTEM ZADOWOLONA Z PRODUKTU PRÓBKA CHOĆ MAŁA ZACHĘCA DO ZAKUPU PRODUKTU.

ewka5558

27.03.2012

CUDOWNY SMAK,GODNY POLECENIA

Jola56

27.03.2012

Niestety nie otrztmałam próbki, ale kupiłam ten produkt i owszem może być, ale smak trochę inny. Spróbuję sie przyzwyczaić

Mariusz

27.03.2012

Rewelacja, po otrzymaniu próbki kupiłem tabletki i używam stewii do słodzenia herbaty czarnej oraz owocowej, tylko niestety po rozpuszczeniu tabletki na dnie kubka zostaje osad więc chyba lepsza będzie stewia w wersji proszkowej.

sobotkaa

27.03.2012

Po jednorazowej próbce trudno ocenić produkt. Herbatka posłodzona Better Stevia nie była zła.

Anna Tomczyk

27.03.2012

Dziękuję za próbkę słodzika. Po użyciu go (używam słodzików do kawy rozpuszczalnej) miałam jednak wrażenie że smak kawy jest jednocześnie mdło-słodki i kwaśny, tak jakby słodzik był lekko owocowy... zdziwiło mnie to - być może gdybym słodziła nim herbatę (lecz herbaty nie słodzę wcale, więc tego sposobu raczej nie wypróbuję) smak słodzika lepiej komponowałby się z napojem. Dziękuję za próbkę i bardzo ciekawą ulotkę na temat innych produktów.

natalia

27.03.2012

próbka stanowczo za mała, natomiast doskonale rozpuszcza sie i ma znacznie mniej kalorii. polecam

mała209

27.03.2012

Zamówiłam próbke i jestem bardzo zadowolona z tego produktu, tym bardziej, ze przeszłam na diete :) w najblizszym czasie na pewno sobie zamówie ten specyfik :)

Marzena Kowalińska

27.03.2012

Super produkt dla dietetyków i nie tylko.Polecam przy odchudzaniu.

neloaisha

27.03.2012

Słodzik spełnił swoją podstawowa funkcję-było słodko....a o to przeziez chodziło, do tego Wasze zapewnienia że jest zdrowszy od cukru....i czego chcieć więcej????oby tylko cena była w miarę przystępna!!!!

misiontko999

27.03.2012

Zamówiłam próbkę, bo przeszłam na dietę. Posłodziłam herbatę i na nic więcej nie starczyło. Herbata była w miarę słodka, ale próbka stanowczo za mała.

marysia08999

27.03.2012

bardzo dobry zamiennik zwykłego cukru ale dużo mniej kalorii,świetna konsystencja,bardzo słodki,doskonale rozpuszcza się w płynach.Dla mnie rewelacja

Radek

27.03.2012

Już inne osoby wyraziły moją opinię: "Trudno jest mi wyrazić opinię na temat BetterStevii, ponieważ po tak małej ilości jaką wysłaliście mi pocztą nie jestem w stanie obiektywnie ocenić jaka ona jest. Jedna saszetka to zdecydowanie za mało, by poczuć jej prawdziwy smak."
Jeżeli mam coś ocenić, to próbki powinny być większe.

ren@t@

27.03.2012

Próbki zdecydowanie za małe ale w sumie nie dziwie sie w koncu cena też jest dość wysoka.Smak da się do wszystkiego przyzwyczaić;)zwłaszcza jesli zalezy nam na zdrowym odzywianiu:) staram sie nie uzywac cukru ale czasem trzeba go użyć i stevia jest w sam raz:)

akasha3791

27.03.2012

Spróbowałam i chyba będę kupować regularnie ten produkt. Smakuje bardzo dobrze, a skoro jest zdrowszy od zwykłego cukru to czemu nie.

Aneta

27.03.2012

Bardzo mi smakuje słodzik tylko próbka była zbyt mała

agnieszka

27.03.2012

uwazam ze ma taki inny smak ,po tak malej próbcee ciezko ocenic ale niepowiem smakowało mi :)

kasia

27.03.2012

rewelacja polecam

Ann

27.03.2012

Słodko, zdrowo i to mi wystarczy.

Grzesio

27.03.2012

Słodkie
Ciekawe, jak to smakuje w produktach, gdy się samemu słodzić.
Trzeba zamówić i zobaczyć:)

andzia

27.03.2012

najlepszy ze słodzików jaki do tej pory uzywałąm

Aneta

27.03.2012

Słodzik ma tę zaletę że nie ma typowego chemicznego posmaku tak typowego dla zwykłych słodzików. Smakuje jak zwykły cukier. Świetny do herbaty.

Mario

26.03.2012

Słodziak-polecam!!!Naprawdę warto

Eugeniusz

26.03.2012

Dobry smak prawie nie różniący się od tradycyjnego cukru, próbka była za mała aby wypróbować na różnych napojach. Ale oceniam pozytywnie na bazie herbaty

X

26.03.2012

Jak dla mnie super, słodkie i bez kalorii :)

1 ... 2 3 4 ... 9

Firma ProNatura nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Konsumentów. Firma ProNatura zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Serwis odwiedziło: 772705 osób, obecnie na stronie przebywa: 26 osób
Projekt MediaLab