Dodaj opinię

Leonore

Bardzo dobra w smaku. Zawsze kupowałam ksylitol (jest drogi), a Stevii nie, odkąd posłodziłam sobie raz ka...

Magdalena Pawluczuk

Na wstępie dziękuję za możliwość przetestowania Better Stevii :) Jako cukrzyk, mam ograniczoną możliwo...

MAGDA

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

Wakacyjna promocja BetterStevia
Podziel się opinią o Better Stewii

TWOJA OPINIA

Autor
Opinia
Wprowadź kod z obrazka:
 

PAŃSTWA OPINIE

THOT

25.09.2014

Bądźmy szczerzy: do cukru się nie umywa.Pozostawia w ustach goryczkę i niesmak długo po użyciu. Być może jest ona niewyczuwalna po przyzwyczajeniu się Z pewnością jako zamiennik dla osób, które nie mogą używać cukru sprawdza się. Ale ja osobiście wolę smak cukru brzozowego.

kasia b

1.09.2013

Stevia świetna najlepsza jaką do tej pory testowałam.
Szkoda tylko że nie ma na promocji wersji w płynie smakowej!

All-berth

25.08.2013

Stevia jest super, używamy się od dłuższego, dostajemy ją z Niemiec, polecam wszystkim

Werka

27.07.2013

Produkt ten, ma najlepszy skład pośród wszystkich innych dostępnych na rynku, z którymi się do tej pory zetknęłam, ponadto, jak na swoją jakość cena jest bardzo atrakcyjna. Co do smaku, jest prawie identyczny z białym cukrem, którego smak właściwie już zapomniałam, bardzo wyrazisty i mocny, trzeba uważać, by nie przesadzić, ponieważ nawet niewielka ilość wpływa na słodycz napoju czy potrawy. Osobiście jestem zadowolona i polecam każdemu zainteresowanemu, coś, co jest zdrowe nie musi być niesmaczne, jak błędnie sądzi większość ludzi, a stevia jest tego doskonałym przykładem.

Ziuta

5.05.2013

dla mnie ok nie lubię cukru smak ekstra

Darek

30.01.2013

Spróbowałem tę markę Stevi w tabletkach i niestety pozostawia posmak i wcale nie jest rozpuszczalna (przynajmniej w kawie) jak deklaruje producent :( Tabletka faktycznie szybko się... rozpada na proszek i ten proszek do końca picia kawy pozostaje na dnie i nie chce się rozpuścić. Kupiłem kilka opakowań zauroczony reklamą i promocją (a także dobrymi wrażeniami z używania tabletek innej firmy), ale w porównaniu do innych tabletek, które wcześniej miałem, ten wariant produktu nie bardzo mi podszedł. Używam natomiast proszku do deserów by zmniejszyć ilość cukru (ale go nie eliminuję całkiem dla smaku) i do tego BetterStevia nadaje się.

agn

10.01.2013

na stronie nie ma informacji czy mozna ten produkt zazywac w ciazy?? czy ktos zna odpowiedz na to pytanie? bede wdzieczna

Magda

16.12.2012

Najlepsza z wszystkich obecnyhch na rynku. Bez żadnych wypełniaczy. 00% stewii. Warto zapłacić wiecej. W innych analogowych stewiach jest 20% stewii

belinda

30.10.2012

Bardzo sie zawiodlam.Liczylam na slodycz a jest bardzo gorzki i w zwiazku z tym niedobry.Nie lubie jego smaku.

zz

27.10.2012

strasznie droga!

magd@

16.10.2012

Świetny produkt zamiast cukru.

elżbieta

26.06.2012

jest super ,sprowadzam dla męża chorego na cukrzycę, robiłam konfiturę, dodaję do potraw sałatek .

magdan

19.06.2012

super produkt. oskonale zastepuje cukier. smak ekstra

regina1507

17.06.2012

Dziękuję bardzo za możliwość otrzymania Better Stevia. Słodzik mogę polecić jako zamiennik cukru, ponieważ nie dość, że jest mniej kaloryczny to jeszcze poprawia smak herbaty.

Monika

9.06.2012

Czy ten slodzik jest rowniez bezpieczny dla dzieci?
Przeczytalam chyba juz wszystko na tej stronce i nie moge znalezc tej informacji

A.T

22.05.2012

Świetny zamiennik dla cukru, miodu, syropu klonowego melasy czy syropu z agawy. Smak waniliowy jest absolutnie cudowny do napojów takich jak latte na mleku sojowym czy też mała czarna. Natomiast Stevia Orginal jest doskonała do wypieków. Trzeba tylko uważać aby 'nie przedobrzyć', ponieważ jest bardzo słodka :)

Gabrielita

21.05.2012

Chciałam podziękować że mogłam przetestować słodzik Better Stevia, szczerze mogę go polecić osobą które słodzą herbaty czy kawy, ten słodzik dodatkowo dodaje smaku, ja pijąc herbatę ze słodzikiem Better Stevia była pod wrażeniem jej pysznego smaku :)

Andzia ;)

14.05.2012

Jest doskonały, prawie nie czuć różnicy między nim, a cukrem.

janina

10.05.2012

dla mnie jest dobry moge go zamienic za cukier.dziekuje

Waldemar

9.05.2012

Próbowałem słodzika BETTER STEVIA - ale dla mnie to zmienia zdecydowanie smak napoju kawy czy herbaty że trudno rozpoznać co się pije. Chyba to nie jest dla mnie.rnjtz

Iza

8.05.2012

Stewię używam od ponad roku i bardzo lubię jej smak. Cieszę się bardzo, że w końcu można ją kupować w sklepach stacjonarnych :-))
Better Stevia jest super! Polecam wszystkim :-)

jome

5.05.2012

jest wspaniałą alternatywą dla kalorycznego cukru.

No co

26.04.2012

W smaku jak cukier puder.

Krzysiek

25.04.2012

W mojej ocenie słodzik ten świetnie zastępuje cukier

Milka

25.04.2012

słodka ta stevia, fajny smak i jeżeli bez kalorii to super:)

janusz52

25.04.2012

Używam Better Stevi Original i muszę przyznać że w pełni zastępuje cukier,nawet w wypiekach domowych dla cukrzyków.Polecam!

Ania D

25.04.2012

Dobra jest. Polecam

gosiak

20.04.2012

stavia jest ok,kupię opakowanie

Ania_610

17.04.2012

otrzymałam jedną próbkę Better Stevii i jestem bardzo zadowolona! bardzo naturalny smak! Polecam!!!

Milena

17.04.2012

Jedna próbka którą otrzymałam mogę porównać do półtorej łyżeczki cukru jeśli chodzi o poziom "słodkości" jeśli chodzi o smak nie zauważyłam różnicy pomiędzy innymi słodzikami.

Lili

16.04.2012

Ciasto, budyń czy likierek
Teraz jest już bez usterek.
Better stewią słodzisz mało
Aż Ci w życiu pojaśniało
Znasz ten sekret, znasz Stewiutki
Nikt nie nazwie Cię tłuściutki!

Iwona

16.04.2012

Otrzymałam próbkę do domu i miałam okazje spróbować i przekonać się do niej.Jestem na diecie dukana i kupiłam sobie zwykły słodzik w markecie i po nim miałam dziwny posmak w ustach. A przy stevi jest tak jak bym używałam cukru i jedzenie na diecie stało się lepsze. polecam

Anka

14.04.2012

Dziękuję za próbkę Better Stevii :)
Faktycznie bardzo słodka,jednak ma nieco chemiczny posmak.
Ale skoro jest zdrowsza i mniej kaloryczna od cukru, to zachęcam do stosowania!

Magda

11.04.2012

Produkt jest słodki i wydajny to fakt, ale jego smak nie odpowiada mi zupełnie. Smak zblizony jak dla mnie do tanich słodzików, bardzo zmienia smak niektórych potraw, przez co staja sie po prostu niejadalne.

majka

10.04.2012

słodka ta stewia

grawa

10.04.2012

1 saszetką BetterStewii można posłodzić 3 szklanki napoju. Smak był naturalny.

Magdalena K

10.04.2012

Stevia zachwyciła mnie nie spotykanym dotąd słodkim smakiem. Na pewno kupię całe opakowanie :)

Kasia1983

10.04.2012

Wielkość próbki mnie zaskoczyła i chcąc ją w pełni przetestować, chciałam minimalną ilość słodzika posmakować łyżeczką, ale niestety już otwarta saszetka wyślizgnęła mi się z rąk i praktycznie wszystko się rozsypało :) to co się uchowało wylądowało w herbacie. Moja opinia jest niestety negatywna. Posmak dziwny, chemiczny (mimo, że naturalny), połowę herbaty wylałam, bo po prostu była niedobra.
Dziękuję za możliwość spróbowania, ale niestety mnie słodzik nie przekonał.

agnesss

8.04.2012

dzięki za próbkę, słodzik jest bardzo wydajny, dobrze smakuje ,polecam opłaca się:)

Artur

8.04.2012

Witam. gdybym słodził nałogowo to zapewne wybrał bym ten słodzik, na szczęście cukru używam w znikomych ilościach;) całkiem niezły smak. Szkoda tylko że na tak dużą kopertę A4 tylko jeden słodzik. Dla przykładu firma która sprzedaje kaszki przysłała mi za darmo karton o wymiarach 30x30x30cm pełen swoich produktów, 12 szaszetek i 2 duze paczki;) tak wiec delektował się mój syn, żona Babcia i ja, nawet dzieci znajomej się załapały:) i teraz wszyscy kupujemy. Każdy mógł spróbować do woli. Za to u was znaczek i koperta były droższe niż zawortość. Tak czy inaczej słodzik jest w porządku. szkoda tylko że tak mało na próbę. pozdrawiam

dardar9

8.04.2012

Smak wyjątkowy.

malutka648

7.04.2012

Jest super:)

Magdalena Witschenbach

6.04.2012

bardzo dobry produkc skutecznie dzialajacy na organizm:)

Kasia

6.04.2012

Czekałam na Stewię, mając nadzieję na naturalny, pozbawiony kalorii słodzik. Niestety jej smak jest nie do zaakceptowania. Jeszcze przez jakiś czas po przełknięciu, odczuwalny jest taki specyficzny, rozległy, mdło-słodki posmak.

elisssa

6.04.2012

ogólnie jestem zadowolona ze słodzika. smak ne jest zły, aczkolwiek ma lekko dziwny posmak.

stefan

6.04.2012

Może byc jak na slodzik. Ale do cukru mu daleko

kasiulka001

5.04.2012

Otrzymałam próbkę i wypróbowałam od razu:) Moja ocena jest jak najbardziej pozytywna ponieważ uważam ,że słodzik ten nie różni się zbytnio od cukru - no jedynie ma mniej kalorii:)
Proponuję producentowi by obniżył troszkę cenę to z pewnością znajdzie grono klientów się powiększy:)))

JUSTYNA21110

4.04.2012

DZIĘKUJĘ BARDZO ZA PRÓBKĘ, JESTEM BARDZO MILE ZASKOCZONA. NIE MIAŁAM POJĘCIA ZE SŁODZIK TAK SMAKUJĘ, A JEGO WYDAJNOŚĆ, SUPER.\
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA

MONIKA DUMA

4.04.2012

Dziękuję za próbkę słodzika.Słodzik jest rewelacyjny, bardzo wydajny i ma oryginalny smak. Próbowałam go z kawą.Kawa była smaczna.Niesamowite, że jest z ziół. Polecam go:)

Redhead

4.04.2012

Bardzo słodki słodzik, a jednak ma dziwny smak.

1 2 3 ... 9

Firma ProNatura nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Konsumentów. Firma ProNatura zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Serwis odwiedziło: 790057 osób, obecnie na stronie przebywa: 4 osoby
Projekt MediaLab