Dodaj opinię

Leonore

Bardzo dobra w smaku. Zawsze kupowałam ksylitol (jest drogi), a Stevii nie, odkąd posłodziłam sobie raz ka...

Magdalena Pawluczuk

Na wstępie dziękuję za możliwość przetestowania Better Stevii :) Jako cukrzyk, mam ograniczoną możliwo...

MAGDA

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

Wakacyjna promocja BetterStevia
Podziel się opinią o Better Stewii

TWOJA OPINIA

Autor
Opinia
Wprowadź kod z obrazka:
 

PAŃSTWA OPINIE

sahom

4.04.2012

Choć nie jestem cukrzykiem
czy innym tam diabetykiem
to jedno pragnienie mnie rozpala
intensywnością swą umysł zniewala.
Słodzić i słodzić,
a słodkością ciału nie szkodzić!
To marzenie tak wielu
dążących do upragnionego celu.
Czy da się zmysł smaku zadowolić
i żar pragnienia uspokoić?
Tak, dzisiaj już można
a recepta na to nie jest groźna
Kupić i używać betterstewiowy słodzik
bo on lepszy niż cukrowy miodzik.
:)

Teresa

4.04.2012

BArdzo dobry słodzik

Marzena

3.04.2012

Dziekuje bardzo za probke naprawde super slodzik jest niewiarygodnie wzdajny jedna saszetka starczy na dwie trzy filizanki kawy, do herbatki tez idealne, smak niepowtarzalny, zadko kiedy slodzik jest naprawde slodki, smak kawz czy herbaty jest niepowtarzalnz i naprawde polecam bo to swetna sprawa mojej mamie tez odpowiada i jest po prostu super, trudno znalezc produkt o takiej dobrej jakosci. W ogole dla mnie to cos pieknego ze jest on z ziol i ma taki smak zachecajace jest tez to, ze nie ma kalorii ani konserwantow

Zofia

3.04.2012

Dziękuję za próbkę .Smak bardzo słodki.Produkt naprawdę wydajny.

Joanna

2.04.2012

Jestem bardzo zadowolona z używania "Better Stevia". Produkt ten jest mniej słodki od zwykłego słodzika.
Właśnie zakupiłam "Better Stevia" w proszku, choć chciałam również w płynie lub w tabletkach. Jednak jak na razie nie było ich w jednej z krakowskich aptek, nad czym ubolewam.

Ania

2.04.2012

Otrzymała zamówioną próbkę Better Stevia. Początkowo miałam obawy, ale zupełnie niepotrzebnie. Po pierwsze zapoznałam się z informacjami i wierzę, że jest to produkt zupełnie naturalny i bezpieczny.
A jeśli chodzi o smak - SUPER - bardzo słodki i w ogóle nie czuć żadnej chemii, jak w przypadku niektórych słodzików. Wcześniej słodziłam herbatę 2 łyżeczkami cukru, w przypadku Better Stevii naprawdę starczy max. 1/5 łyżeczki. POLECAM!

Beata

2.04.2012

Dziękuję za próbkę. Stewia zmienia smak kawy,co dla smakosza może być problemem.

Kimi

1.04.2012

Stevia bardzo przytpadła mi do gustu, ma pyszny smak i chce przypomnieć, że jest wyprodukowana jedynie z ziół!!!

Ewka

1.04.2012

Produkt bardzo dobrze zastępuje cukier,ale herbata nim posłodzona ma lekko gorzkawy posmak.Myślę,że można się do niego przyzwyczaić.

Franciszek

1.04.2012

Otrzymałem próbkę - dzięki ,, słodziku,,stevi(dla mnie jest to słodzik)nie wiem jaki procent czystej stevi a ile chemii , pewnie więcej chemii , gdyż smak podobny do innych słodzików.może lepsze są listki stevi?tego nie sprawdziłem.jeżeli spotkam listki to kupię i podzielę się opinią.dużo jest napisane ,że zbija cukier -po jakim czasie? ,tego nigdzie nie znalazłem.kupiłm nasionka stevi zasiałem po dwóch tygodniach wzeszły .jak uda misię zebrać listki podzielę się opinią.powracając do próbki za mała ilość aby ocenić.

Jarek

1.04.2012

Otrzymałem próbkę i przetestowałem ją już. Rzeczywiście jest bardzo wydajna, wystarczy mała ilość aby kawa była słodka. Jednak dużym minusem jest posmak który zostawia. Smak kawy dosyć mocno zostaje zmieniony. Być może przy dłuższym używaniu da się przyzwyczaić.

Rafał

31.03.2012

Witam,
Dziękuję za przesłanie próbki.
Zacznę od plusów:
1. Jest to słodzik oparty na naturalnej roślinie.
Minusy:
1. Spróbowany solo ma bardzo mocny kredowy smak.
2. Spróbowałem go z kawą i mlekiem, w niczym nie przypomina cukru.
Jest wyjątkowo ohydny w smaku, bardzo gorzki i przypominający sztuczne slodziki. Powypiciu dwóch łyków resztę kawy wylałem.

Ale możliwe że w produkcji napojów będzie miał zastosowanie.

Aga

31.03.2012

Po wzieciu na jezyk poczułam gorzkawy posmak, ale po krótkim czasie to minęło. Cena za bardzo wygórowana... :(

ela

31.03.2012

Produkt bardzo dobry ale za drogi.

krolowa_angielska

31.03.2012

Better Stevia oceniam na 4. Kawa z dodatkiem słodziku jest smaczna, nie wyczuwam różnicy, do tej posłodzonej cukrem. Herbata natomiast miała dziwny, gorzkawy posmak.

renata

31.03.2012

Rewelacyjny,kawa z tym slodzikiem smakuje jak z cukrem ale o lle mniej kalori

iza

30.03.2012

super produkt a smak kawy jest o wiele lepszy niz ze zwyklym cukrem

MAGDA

30.03.2012

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

mwalus-zietara

30.03.2012

Bardzo chętnie podzielę się opinią, pod warunkiem otrzymania szansy zapoznania się ze smakim stewi.

Gosia

30.03.2012

Rewelacja, kawa posłodzona słodzikiem Better Stevia nie różni się w smaku od tej posłodzonej cukrem. Doskonale zastępuje więc cukier.

sławek

30.03.2012

jak dla mnie super:)

Doriss

30.03.2012

Słodycz nie przereklamowana a więc jest i trzeba się nauczyć odpowiedni ją dawkować ale cena uważam wygórowana i mało zachęcajaca!

nagietek

29.03.2012

Doskonale zastępuje cukier, nie ma żadnego posmaku,polecam.

Rysiek

29.03.2012

Witam
Nie moge wyrazić swojej opini na temat Better Stevia ponieważ zamówionej bezpłatnej próbki do dnia dzisiejszego to jest 29.03.2012 nie otrzymałem w związku z powyższym czekam dalej na próbkę.
Z poważaniem
Rysiek

jola

29.03.2012

jest super:)))

karlanfss

29.03.2012

to jest maprawde swietne rozwiązanie dla cukrzyków piolecam

aniak136

29.03.2012

zastepuje cukier,produkt bardzo dobry ale drogi!!!

Monika

29.03.2012

Na szczęście nie jestem diabetykiem i nie spróbowałam słodzika ale oddałam go osobie z poza rodziny, która powinna coś takiego stosować. Zapytam się jakie odniósł wrażenie i dam znać.

gosia9824

29.03.2012

nareszcie coś bez kalorii ale i bez chemii, podoba mi się i jest słodkie!

Basia

29.03.2012

najlepszy słodzik jaki mialam do tej pory:)

Robertonet

29.03.2012

Bardzo dobrze zastępuje cukier.Intensywny smak.

Kasia A.

29.03.2012

Otrzymałam próbkę sproszkowanej Stevii i uważam, że skutecznie może zastąpić cukier w naszym jadłospisie. Herbatę słodzę łyżeczkę cukru a otrzymana próbka w ilości niecałej płaskiej łyżeczki osłodziła herbatę tak jakby dwie płaskie łyżeczki, ale to jest moja subiektywna opinia. Polecam wszystkim :)

Basia

29.03.2012

moim zdaniem jest ok., w smaku taki jaki powinien być słodzik :-)

Wiola

28.03.2012

Polecam, daje słodycz taką samą jak cukier. Próbka mogła by być większa.

henika

28.03.2012

Bardzo dziękuję!- za próbkę(ładna kolorowa przesyłka)i stewia też ok!-takiej się spodziewałam po spróbowaniu jesienią zielonego listka tej rośliny.Mój problem to przezwyczajenie do słodzenia miodem kawy i herbaty a stewia to niestety nie miodek.Kawę ze stewią niestety wylałam,bo smakuje jak z jakimiś chemikaliami i zniknęła mi pianka,po jej wsypaniu.Herbata ok!-ale muszę się przyzwyczić.

Jan

28.03.2012

Bardzo dobry lecz cena bardzo wysoka

sailas3

28.03.2012

jest ok chyba najlepsza ze słodzików które testowałam

monika d.

28.03.2012

W STU PROCENTACH JESTEM ZADOWOLONA Z PRODUKTU. JEST SUPER I SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA. GORĄCO POLECAM!

elżbieta

28.03.2012

owszem produkt bardzo słodki, słodszy od ksylitolu ale żenująca próbka -bardzo duża koperta a w niej maleńka torebeczka

ja-nina

28.03.2012

SUPER
BEZ WĄTPIENIA NAJLEPSZY SMAK ZE WSZYSTKICH SŁODZIKÓW, KTÓRE DOTYCHCZAS 62 LATA) UŻYWAŁAM. Z pewnością zakupię! :)

magda

28.03.2012

fuuu

Jessi

28.03.2012

hmm kojarzy mi sie ze smakiem z taka tabletka ktora moja babcia daje do kawy (słodzik) jak dla mnie za słotki ,ale i tak dziekuje za probke myslalam ze wiecej tych saszetek bedzie ale co zrobic ... pozdrawiam ;)

Patrycja

28.03.2012

Polecam, z herbatką smakuje naprawdę dobrze.

Małgorzata

28.03.2012

Dziekuje za próbkę. Nie zauważyłam jakiegoś spektakularnego efektu. Porównywalny do innych słodzików.

Andrzej

28.03.2012

Stevia jest rewelacyjnym słodzikiem. Jest nie tylko słodka, ale tez naturalna w smaku. Wiesz czym słodzisz!

Dorota

28.03.2012

Bardzo fajny sposób zastąpienia cukru.Polecam!

nisia

28.03.2012

Dziękuje za możliwość wyprubowania Better Stewia.
Faktycznie jest środkiem dość zbliżonym w smaku do naszego zwykłego cukru,aczkolwiek jak dla mnie jest stanowczo za słodka,ale godna polecenia.

ania

28.03.2012

może być :)

Danuta

27.03.2012

Dziękuje za możliwośc wypróbowania produktu Better Stewia. Odpowiada mi smak ( próbowałam produktów ze stewią z innej firmy, ale miały inny smak, kóry mi nie odpowiadał) Na pewno kupię Better Stewia w proszku i tablekach.

Honia

27.03.2012

uwazam że jest to rewelacja jak z roślinek taki smak? Naprawde swietna sprawa nareszcie bez chemii herbatka

1 ... 1 2 3 ... 9

Firma ProNatura nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Konsumentów. Firma ProNatura zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Serwis odwiedziło: 790056 osób, obecnie na stronie przebywa: 3 osoby
Projekt MediaLab