Dodaj opinię

Leonore

Bardzo dobra w smaku. Zawsze kupowałam ksylitol (jest drogi), a Stevii nie, odkąd posłodziłam sobie raz ka...

Magdalena Pawluczuk

Na wstępie dziękuję za możliwość przetestowania Better Stevii :) Jako cukrzyk, mam ograniczoną możliwo...

MAGDA

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

Wakacyjna promocja BetterStevia
Podziel się opinią o Better Stewii

TWOJA OPINIA

Autor
Opinia
Wprowadź kod z obrazka:
 

PAŃSTWA OPINIE

małgorzata

26.03.2012

nietypowy smak, mnie odpowiada. bardzo wydajny, zdaje się, że słodszy od cukru, a tym bardziej od innych słodzików. Jeden minus: próbka była za mała, jedna łyżeczka słodziku nie wystarczy, żeby go dobrze ocenić

Natalia

26.03.2012

Próbka była tak malutka, że nie zdołałam zobaczyć koloru słodzika w związku z czym nie mam pojęcia jak on smakuje.

Aneta

26.03.2012

Trudno jest mi wyrazić opinię na temat BetterStevii, ponieważ po tak małej ilości jaką wysłaliście mi pocztą nie jestem w stanie obiektywnie ocenić jaka ona jest. Jedna saszetka to zdecydowanie za mało, by poczuć jej prawdziwy smak.

Mery

26.03.2012

Polecam bardzo dobry nie tylko dla cukrzyków

Asia

26.03.2012

Wspaniały smak zero chemii-mnie smakuje-szkoda tylko że troszkę wysoka cena.

Irena

26.03.2012

Niestety, nie mogę wypowiedzieć się o stevii, ponieważ otrzymałam jedynie materiały informacyjne. Przesyłka nie zawierała próbki, co bardzo mnie rozczarowało.

Mingue

26.03.2012

otrzymałam próbkę słodziku dodałam do kawy ale smak okazał się tak ochydny że wylałam całą kawę już wolę swój sprawdzony słodzik w tabletkach a nie jakieś tam wymysły

Monika

26.03.2012

otrzymała próbke
choć mała ale na raz idealnie starczyła
smak na początku dziwny
ale później dość przyjemny
dbam o linie dlatego spróbowanie tego słodziku było dla mnie przyjmne i bez kalorii
dziękuję

MAk

26.03.2012

moim zdanie jest super zdrowy jesli niema koserwantów i kalorii a jest słodki to naprawde nowość na miare 21 wieku.:)

olka

26.03.2012

Gorąco polecam, jest świetny, najlepszy jaki dotychczas miałam :)

Ola. A

26.03.2012

Dobry zamiennik prawdziwego cukru, nie ma tylu węglowodanów, mniejsze zużycie, ponieważ jest bardzo słodki.
Jednak, Cóż. Jak widać, cukier jest drogi, a każdy z nas dba zawsze o to ile wydać. Jednak dla zdrowia...

ANNA

26.03.2012

CUDOWNY SMAK,GODNY POLECENIA

Aśka

26.03.2012

Słodzik jest ekstra. Dużo bardziej wydajny od zwykłych aspartamów, a poza tym nie ma się posmaku takiej sztuczności jak przy zwykłych słodzikach

paweł

26.03.2012

Nie smakowało, wole słodzik

pumbikeg

26.03.2012

polecam bardzo słodki :) warto zakupić :)

Luuiza

26.03.2012

dobry ale :
-brak jakichkolwiek informacji o przeliczniku na ilość cukru (skąd mam wiedzieć jaka ilością zastąpić np. szklankę zwykłego cukru?)
-mala dostępność

poza tym o.k.

joanna

26.03.2012

super polecam

Aneta F

26.03.2012

Better Stevia jest to idealna alternatywa dla cukru. Nie ma mdłego smaku słodzika, idealnie też nadaje się dla ludzi stosujących dietę.

ROXANNA

26.03.2012

Idealny zamiennik cukru,byłam zachwycona:)polecam

laurca

26.03.2012

Dzięki ,otrzymałam od Państwa próbkę BeterStevia,żeczywiści e dobry zamiennik cukru.Polecam

Mada

26.03.2012

nie ma smaku typowego białego cukru, ale dla osób na diecie lub dbających o zdrowie jest idealnym zamiennikiem. Ogólnie polecam ;)

Marlena

26.03.2012

Zgadzam się z poprzednikami, smak Better Stevii na początku wydawał mi się obrzydliwy, kompletnie mi nie smakował, ale teraz się do niego przyzwyczaiłam i smakuje mi. ;)

Stefan

26.03.2012

Smak specyficzny, do słodzenia nie trzeba wiele, dawkowanie można dobrać w/g indywidualnych potrzeb. Ważne, że nie sztuczny jak słodziki.

Sysia

26.03.2012

Świetny jak "normalny" cukier, naprawde polecam, warto spróbować i zmienić "zwykły" cukier na ten :)

K@mila

26.03.2012

Dobry do "dosmaczania" potraw typu surówki, sałatki, mniej przydatny do napojów (zmienia smak). Zaczęłam stosować zamiennie z "cukrem brzozowym", narazie z przewagą cukru brzozowego, ale kupiłam już duże opakowanie, więc traktuję go rozwojowo. :-)

Agnieszka

26.03.2012

Nie spodziewałam się nigdy że będę chciała zamienić zwykły cukier na słodzik.Ale tak się stało better stevia jest po prostu wyśmienity nic dodać nic ując

Anna

26.03.2012

Pierwszy słodzik, który spełnił moje oczekiwania w 100%! Jest pyszny, słodziutki, saszetka idealnie przysłodziła moją herbatę, nie czuć chemii, smak jest bardzo naturalny. Już nie mogę się doczekać jego zakupu, bo naprawdę warto!

Agnieszka

26.03.2012

Dobry, ale niestety u mnie niedostępny w sklepach

Agnieszka

26.03.2012

Niespotykany smak, super zamiennik pospolitego cukru kryształu - polecam

tele405

26.03.2012

Słodziutko i rewelacyjnie. Szczerze polecam ten produkt.

Adam0201

26.03.2012

Smaczny, zdrowy i zero kalorii. Czegóż chcieć więcej :-) ?!

daRia

26.03.2012

nie jest taki zly moze byc

adriana

26.03.2012

super! polecam

Agnieszka

26.03.2012

Zamówiłam próbkę Better Stevia z nadzieją, że będzie znacznie lepsza od innych słodzików. Niestety, jedyny plus to taki, że nie miałam po niej nieprzyjemnego posmaku w ustach. Smak jednak mnie zawiódł. Wolę dalej pić gorzką herbatę, bo chyba się do stevii nie przekonam.

Ksdis

26.03.2012

Nie otrzymałam próbki

Yoo

26.03.2012

Bardzo dobry zamiennik ;) Polecam

Iwona

26.03.2012

Super ten słodzik i do tego naturalny

Karolina

26.03.2012

Bardzo dobry ; D Dziękuje za próbkę !

Aga

26.03.2012

Dla mnie smakuje po prostu jak glukoza, czyli krótko mówiąc mi nie smakuje, nigdy więcej!

Ania

26.03.2012

Bardzo smaczny, szczerze polecam!

elewandowska25

26.03.2012

produkt jest ok

Karolina

26.03.2012

Jestem zadowolona naprawdę polecam.

Jarek

26.03.2012

Myślę, że jest ok, ale ma trochę dziwny smak. Może to kwestia przyzwyczajenia?

michał

26.03.2012

Świetny, dużo lepszy od słodzików, których próbowałem wcześniej.
Na pewno zagości w mym domu na długo.

Kasia

26.03.2012

Better Stevia to strzał w dziesiątkę!Smakuje lepiej od cukru a o ile jest zdrowszy!

Mario

26.03.2012

Bardzo ciekawy cukier. Smakuje.

iwa777.vip.onet.pl@op.pl

26.03.2012

naprawdę godny polecenia

Piotr

26.03.2012

Polecam naprawdę warto .....jest super !!!!

Ania

26.03.2012

Polecam, warto spróbować.

Edyta

26.03.2012

Do tej pory używałam cukru do słodzenia, ale odkąd spróbowałam Better Stevia napewno już nie sięgnę po cukier.Naprawde jest super!!!! Polecam.

1 ... 3 4 5 ... 9

Firma ProNatura nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Konsumentów. Firma ProNatura zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Serwis odwiedziło: 906688 osób, obecnie na stronie przebywa: 11 osób
Projekt MediaLab