Dodaj opinię

Leonore

Bardzo dobra w smaku. Zawsze kupowałam ksylitol (jest drogi), a Stevii nie, odkąd posłodziłam sobie raz ka...

Magdalena Pawluczuk

Na wstępie dziękuję za możliwość przetestowania Better Stevii :) Jako cukrzyk, mam ograniczoną możliwo...

MAGDA

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

Wakacyjna promocja BetterStevia
Podziel się opinią o Better Stewii

TWOJA OPINIA

Autor
Opinia
Wprowadź kod z obrazka:
 

PAŃSTWA OPINIE

Sylwia

26.03.2012

super produkt warty polecenia.zwykly cukier odejdzie w niepamiec:D to jest to!! polecam:)

ola

26.03.2012

Słodzik bardzo dobry, praktycznie nie zmienia smaku napoju, bardzo wydajny.

Ewa

26.03.2012

Rewelacja.Czekam na większe opakowania. Chętnie wykorzystam słodzik
do dżemów, deserów owocowych.
Polecam!

krystian

26.03.2012

Bardzo dobre, polecam.
Genialny smak!

Ania

26.03.2012

polecam !!!

renata

26.03.2012

26.03.2012

Dostałam i wpróbowałam darmową próbkę Better Stevia i faktycznie kawa słodka co mnie zaskoczyło.Delikatnie zmienia smak kawy ale bardzo minimalnie- ogólnie kupiła bym ten produkt. Jest bardzo wydajny w porównaniu z tradycyjnym cukrem. polecam wszystkim nie tylko diabetykom :) dziękuję pozdrawiam

KASIA

26.03.2012

WARTO POLECIĆ SUPER SŁODZIK

magda

26.03.2012

Próbka dotarła bez problemu, produkt ma dużo lepszy smak niż tradycyjny sztuczny słodzik. Polecam!

Paula

26.03.2012

Próbka wydajna jednak smak całkowicie mi nie pasuje:(

Mateusz

26.03.2012

Gorąco polecam słodzik pierwsza klasa

Malwina

26.03.2012

Niezbyt smaczny, zmienia smak herbaty, za to słodki.

Anita

26.03.2012

Bardzo dobry, w przeciwieństwie do innych słodzików BETTER STEVIA smakuje mi najlepiej. Gorąco polecam

krzys1

26.03.2012

polecam

justa

26.03.2012

polecam jest smaczny i wydajny dziękuje za próbkę

latosia

26.03.2012

rewelacja, tylko problem z zakupem :)

olsz

26.03.2012

Nie jestem zachwycona, słodzik, tak jak większość, ma specyficzny, nieprzyjemny smak, który niestety jest wyczuwalny w potrawach (w kawie może nie, trudno powiedzieć, bo ja kawy i tak nie słodzę). Zatem nie będę go kupować niestety.

moni

26.03.2012

smaczne, polecam

basia

26.03.2012

również polecam - próbka w miarę wydajna i ma przyjemny smak

dorota62

26.03.2012

Bardzo dobry, bez sztucznego posmaku, z pewnością zdrowszy niż sztuczne słodziki.

bozenkach

26.03.2012

bardzo dobry, gorąco polecam

kamila.t

26.03.2012

bardzo dobry.Polecam

beatrix76

26.03.2012

Cukru do słodzenia używam bardzo mało,Better Stevia jest zdecydowanie słodsza,więc starczyło by mi jej na dłużej,smakuje bardzo dobrze,lepiej niż inne słodziki,których smak jest sztuczny. Jestem bardzo zadowolona:)Polecam zdecydowanie.

Anna

26.03.2012

Podpisuje się pod powyższymi opiniami.
Polecam.

Anna

26.03.2012

Podpisuje się pod powyższymi opiniami.
Polecam.

Kandiopole

26.03.2012

Bardzo nie lubię słodzików ale próbka jaką dostałam bardzo mi zapasowała :)) naprawde polecam.

ja

26.03.2012

polecam - słodkie i wydajne :D

basia19321

26.03.2012

Spróbowałam darmową próbkę Better Stevia i faktycznie herbatka słodka co mnie zaskoczyła.Delikatnie zmienia smak herbaty ale bardzo minimalnie- ogólnie kupiła bym ten produkt. Na pewno jest bardzo wydajny w porównaniu z tradycyjnym cukrem. Oceniam na 5+

lidzia004

26.03.2012

bardzo dobry produkt, polecam każdemu ;)

daj_na_tace

26.03.2012

Na codzień używam cukru. W naszym domu dużo się słodzi. Better Stevia jest dużo lepszy od cukru i zapewne zdrowszy. O wiele bardziej wydajniejszy. Wypróbowałam i polecam!

e88

26.03.2012

dobra alternatywa dla cukru i standardowych slodzikow

kocis

26.03.2012

bardzo dobry smak, rozpuszczalność i wydajność
polecam wszystkimi sam będę stosował

dagmara

26.03.2012

też się zgadzam jest lepszy od słodziku, słodki polecam !!!

Kamila

26.03.2012

Nigdy nie próbowałam innych takich produktów ale z tego jestem bardzo zadowolona slodze bardzo malo więc starczyło mi na 3 herbaty

melba

26.03.2012

lepsza niż słodzik...

asik

26.03.2012

Super. Żadnego chemicznego sztucznego posmaku. Czekam na letnie truskawki , by wypróbować słodzik właśnie na nich / to taka moja ptóba ogniowa / . Chciałam podejść go kompotem, ale nie dał się !!! Posłodził naturalnie, pysznie. KUPUJĘ GO !!!!!

marjam

26.03.2012

Super sprawa taki cukier. Pycha

ulka

26.03.2012

baaaardzo slodziutka.polecam!

Ala

26.03.2012

Ta mała probka wystarczyła mi na 2 szklanki herbaty...czyli można produkowac mniejsze dawki dla tych,ktorzy nie muszą tak słodko.Dobry produkt.

JOANNNA81

26.03.2012

Super! Zero gorzkiego posmaku ,a extra słodziutki. Polecam!!!

joanna

26.03.2012

pycha

agnkat

26.03.2012

świetny słodzik, bardzo wydajny i smaczny

aneta817

26.03.2012

słodzik wydajny,słodki malo kalori jest idealny

aga

26.03.2012

super słodziutki i super wydajny

Dorotxy

26.03.2012

świetna jakość, lepszy niż słodzik i nie trzeba go wiele, bo jest słodki

toika

26.03.2012

słodzik bardzo wydajny, ta mała próbka wystarczyła mi spokojnie na 2-3 kubki herbaty.

bbeeaa

26.03.2012

odpowiada mi ten słodki smak. nie ma posmaku żadnej chemii

anulka

26.03.2012

Super "słodki" słodzik ,bez porównania lepszy od sztucznych słodzików- dla mnie rewelacja

chiron

26.03.2012

bardzo dobra jakośc, lepszy niż słodzik i zdrowszy niz cukier - rewelacja

chanela2010

26.03.2012

słodziutki mmmmm pycha:*

alecwi

26.03.2012

Słodzik bardzo wydajny, bez obcych posmaków (jak to czasami ze słodzikami bywa). Wspaniale słodzi rózne potrawy. Bardzo mi odpowiada

1 ... 7 8 9 ... 9

Firma ProNatura nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Konsumentów. Firma ProNatura zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Serwis odwiedziło: 893199 osób, obecnie na stronie przebywa: 3 osoby
Projekt MediaLab