Dodaj opinię

Leonore

Bardzo dobra w smaku. Zawsze kupowałam ksylitol (jest drogi), a Stevii nie, odkąd posłodziłam sobie raz ka...

Magdalena Pawluczuk

Na wstępie dziękuję za możliwość przetestowania Better Stevii :) Jako cukrzyk, mam ograniczoną możliwo...

MAGDA

DLA MNIE SMAKIEM NIE RÓŻNI SIĘ OD CUKRU . SUPER

Wakacyjna promocja BetterStevia
Podziel się opinią o Better Stewii

TWOJA OPINIA

Autor
Opinia
Wprowadź kod z obrazka:
 

PAŃSTWA OPINIE

Paulina K.

26.03.2012

Słodzik godny polecenia. Próbka, którą otrzymałam spokojnie wystarczyła na dwa kubki. Wystarczy tylko odrobina, aby posłodzić napój. Więc jest wydajny, a do tego smaczny.

Natalia

26.03.2012

Świetny dla osób dbających o linię

Marcinb99

26.03.2012

BetterStevia ogólnie jest dobra jednym posmakowała innym jednak nie, dla samego mnie jednak jest dobrze i zastanawiam się nad zmianą cukru na słodzik wasz.. Bo faktycznie nie czuć tutaj takiego proszku ani niczego niedobrego warto. Dzięki

Monika

26.03.2012

Niestety muszę przyznać, że dla mnie smaczniejszy jest zwykły słodzik niż Better Stevia. Ten według mnie jest bardziej sztuczny. Choć zapewne pod względem składu jest "lepszy" od innych.

Jola

26.03.2012

Swietny produkt. Bardzo wydajny. Szcególnie polecam dla diabetów oraz osób dbających o sylwetkę.

grazka

26.03.2012

Najlepszy słodzik,nie czuc chemikow,polecam!:)

marlena

26.03.2012

bardzo dobry

Kasienka

26.03.2012

świetna sprawa ten słodzik. wyśmienity w smaku. zdecydowanie skusze się na kolejną porcję.

Iv.

26.03.2012

Stewia jest słodka, ALE mnie osobiście jej smak kompletnie nie odpowiada. Niestety.

Aleksandra

26.03.2012

Właśnie wypróbowałam,jest naprawdę super.Nie zamienię go na inny.Polecam! :)

Wiolka

26.03.2012

Bardzo dobra alternatywa dla zwykłego cukru.

pati

26.03.2012

słodzić jest ok :)

Magda

26.03.2012

Najlepszy słodzik jaki do tej pory miałam:)
Gorąco polecam

Krzysztof

26.03.2012

Do taj pory nie otrzymałem żadnej próbki, więc ciężko cokolwiek ocenić...

Aneta

26.03.2012

Better Stevia jest idealnym zamiennikiem dla cukru. Nie czuć chemicznego smaku jaki występuje przy sztucznych słodzikach. Szczerze mogę polecić znajomym jako alternatywę dla sacharozy

Joanna

26.03.2012

Myślę że to jest to bardzo dobre

Justyna

26.03.2012

Bardzo dobry słodzik

kasia

26.03.2012

super smak super słodzik naprawde warto kupic

Katia

26.03.2012

Do tej pory najlepszy smak stevii na jaki udało mi się natrafić. Polecam!

Dana

26.03.2012

Słodzik bardzo dobrze słodzi. Polecam :)

Ryszard

26.03.2012

Smak w sam raz. Polecam :)

Damonowa

26.03.2012

Słodzik odbiega od innych słodzików nie ma tego sztucznego smaku jest świetny od dziś zagości w moim domu na zawsze!

Żaneta

26.03.2012

Słodzik jest okropny! Posłodziłam nim kawę, którą musiałam wylać ponieważ miała cierpki smak. Ja osobiście nie kupię tego słodzika!

Sereqq

26.03.2012

Słodzik nie odchodzi od smaku cukru,a na dodatek jest naturalny!

alex

26.03.2012

słodzik jest swietny naprawde warto wypróbować polecam

Ewka

26.03.2012

Better Stevia jest naprawdę dobra. nie czuć w herbacie takiego sztucznego posmaku jak po innych słodzikach.

Ryszard

26.03.2012

Jestem zauroczony wartościami "Better Stevii"!

Paulina

26.03.2012

Finezyjny smak serdecznie polecam:)

Anna

26.03.2012

Serdeczne dzięki za próbkę. Uważam,że slodzik Better Stevia jest wyajny i smaczny.

krzysztof

26.03.2012

polecam bardzo przyjemny słodki smak

Jerzy

26.03.2012

Bardzo mi odpowiada, wszystkim znajomym i nie tylko polecam

Monika

26.03.2012

Naprawdę bardzo dobry. Smak herbaty taki sam niż po innych sztucznych słodzikach. Jestem zadowolona :)

Kazimierz

26.03.2012

wypróbowałem w granulkach i tabletkach :)
- moim zdaniem - STEWIA najlepsza w postaci suszu!
- doskonale komponującym się ze smakiem kawy i herbaty

jadwiga

26.03.2012

Polecam.Słodzik jest SUPER.

Małgorzata

26.03.2012

Warto korzystać z "Better Stevii"! Jest bardzo smaczna i niezwykle wydajna.

Iranka

26.03.2012

Niestety nie odpowiada mi smak Stevi, nie używałam wcześniej słodzików, więc mam porównanie tylko z cukrem. Jak dla mnie zbyt wyczuwalny i intensywny smak.

rafal

26.03.2012

dziękuje za probkę. Tylko po jednej to cieżko ocenić :)

Aneta

26.03.2012

Słodzik jest świetny, nadaje dobry posmak herbacie, jak i innym napojom. Polecam :]

julka

26.03.2012

Niestety, na podstawie jednej próbki trudno jest mi jednoznacznie ocenić ten specyfik. Napiszę, kiedy kupię większą ilość i wtedy naprawdę wypróbuję.

Anetta

26.03.2012

Słodzik jest naprawdę świetny. Zgadzam się z Magdą, że jest lepszy od tradycyjnych słodzików. Ja zazwyczaj używam Krugera, ale Better Stevia jest o niebo smaczniejszy. Dziękuję za próbkę :)

Justyna

26.03.2012

Wg mnie słodziki do herbaty mijały się z celem ponieważ był inny smak, taki dość chemiczny i nieprzyjemny. Wypróbowałam słodzik Better Stevia z dozą niepewności, jednak po pierwszym łyku zmieniłam zdanie ! Naprwde nie zmienia smaku napoi a do tego wystarczy mała ilość nawet na 0,5 litrowy kubek! Zdecydowanie polecam ! :)

Magda

26.03.2012

Bardzo dobry i wydajny. Polecam!

urszula

26.03.2012

Słodzik jest bardzo dobry można używać go zarówno do kawy jak i herbaty.

Bogusia

26.03.2012

Świetny, nowy niepowtarzalny smak!

llollka

26.03.2012

dziękuje za próbki słodzik jest super

senninha

26.03.2012

Super, nie zmienia smaku herbaty czy kawy i w dodatku jest wydajny!

ooomik

26.03.2012

Spodziewałam się bardziej naturalnego smaku, ale swoje zadanie ten słodzik spełnia. Napoje posłodzone better stevią zmieniają smak, ale taka jest cena używania słodzików. Wydajne opakowanie.

Magda

26.03.2012

Faktycznie lepszy smak niż tradycyjne słodziki. Polecam

Karina

26.03.2012

Próbkę otrzymałam. Słodzik jest dobry, dużo lepszych od tych które miałam okazję wypróbować. Polecam wszystkim bardzo.

iwona

26.03.2012

słodzik jest super wydajny i jeszcze atomat herbaty poprawia polecam

1 ... 6 7 8 ... 9

Firma ProNatura nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi, są to opinie Konsumentów. Firma ProNatura zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii wg własnych kryteriów.

Serwis odwiedziło: 813478 osób, obecnie na stronie przebywa: 4 osoby
Projekt MediaLab